Surat Terbuka Kepada Semua Usahawan Yang Asyik Langgar Dinding &  Tengah "Stuck"

Adakah anda berimpian untuk nak kaya, dan berjaya dan hidup bebas?

...Namun, disebalik niat murni anda tersebut, impian ini masih belum dapat digenggam?

Adakah disebalik berapa banyak buku yang anda baca, grup FB yang anda join, soalan yang anda pernah tanya .... dan kursus yang anda pergi... anda masih tak dapat nak cantumkan teka-teki kekayaan dalam hidup anda?

"…Semua yang aku cuba buat GAGAL. Padahal ada orang lain berjaya. Apa Yang Aku Buat Silap?"

29th May 2017

Pembaca yang saya kasihi...

14- Duduk pakai kotJika anda sedang mengalami perasaan seperti di atas, ia satu perasaan yang pernah saya alami.

Dan ia satu situasi yang saya sudah berjaya hadapi. Dan kini, saya mahu berkongsi pengalaman ini.

Anda mungkin belum sedar lagi, tapi apabila anda sudah sampai ke penghujung surat ini, anda akan semakin jelas dan semakin yakin…

…bahawa impian anda yang paling besar dan paling penting dalam hidup, akan dapat dicapai dengan lebih mudah.

Semakin mendalam anda membaca surat ini, anda akan mula faham kenapa hingga ke saat ini anda "belum berjaya"…

…dan bagaimana hanya dengan beberapa perubahan kecil dalam cara anda berfikir dan tabiat harian anda…. impian anda akhirnya boleh menjadi realiti.

Saya faham, anda mungkin sudah banyak kali membaca website-website 'peluang perniagaan' begini.

Dan walaupun anda dah cuba banyak perkara untuk mengubah hidup, anda masih di tahap yang sama.

Anda mungkin terfikir…

Apa beza website ini dengan website yang lain?

do-different-salesman-10001Saya mohon anda bagi peluang kepada saya.
Bagi 5 minit sahaja kepada saya.

Agar saya dapat ceritakan pengalaman saya yang 4 tahun asyik menuju ke arah kegagalan.

4 tahun hidup dalam kesempitan.

Dan bagaimana saya akhirnya buat beberapa ringgit saya yang pertama, sehingga ia dikembangkan menjadi perniagaan 7 angka sekarang.

Saya berjanji akan buat sehabis baik untuk terangkan sampai anda faham.

Jika anda tidak suka penerangan saya, anda boleh tinggalkan website ini, dan lupakan saya selama-lamanya.

Saya rasa ini adil bukan?
OK, mari kita mula.

Bagi saya, tiada cara lain yang lebih cepat untuk menambahkan kekayaan, melainkan dengan memulakan bisnes.

Menyimpan duit gaji adalah cara yang "slow"!

Saya pasti, anda mahu kekayaan dengan cepat.
Tapi..

Kekayaan Akan Datang Lambat Jika Anda Mengambil Masa Berbulan-Bulan Untuk Belajar & Buat Perkara Rumit

Sudah berapa kali anda keliru dengan teknologi dan gimik pemasaran online yang asyik berubah-ubah?

Asalnya Google.
Datang pula Facebook.
Kemudian Twitter.
Sekarang Instagram??

Anda mungkin pernah 'excited' nak belajar semua ini, dan buat perancangan dan dah mula ambil tindakan.

Tapi tengok-tengok, motivasi anda MERUDUM jatuh dan akhirnya anda "struggle" setiap langkah yang anda ambil.

Ramai orang yang tak dapat nak mula bisnes, sebab tak habis belajar gimik pemasaran online begini.

Mohon jangan tersalah faham.

Saya tidak bermaksud cara di atas ini semua tidak berkesan.

Ia sangat berkesan, malah saya menggunakannya setiap hari.

 

Tapi yang buat saya kasihan, ... ramai orang ingat ini perkara wajib dibuat untuk mulakan bisnes!

Sedangkan ada banyak cara pemasaran tanpa kos boleh dibuat. Malah tanpa kerumitan dan tiada kesengsaraan.

 

Jika anda mahu capai kekayaan dengan lebih cepat, anda harus buat perkara yang mudah dan cepat.

Anda harus buat perkara yang anda boleh lakukan SEKARANG untuk menjana wang TANPA belajar seribu satu macam perkara yang menangguhkan impian anda.

 

Ini "Shortcut" Yang Saya Temui, Dan Ilmu Bernilai Emas & Berlian Hasil Dari Kesilapan yang Saya Lalui

diamond-04Dalam 4 tahun "pencarian" saya untuk berjaya, saya telah memulakan dan menjahanamkan banyak bisnes.

Antaranya:

  • Gerai hot dog
  • Bisnes cetak sticker
  • Kedai buku online
  • Bisnes website segera
  • Bisnes sewa kereta
  • Bisnes cyber cafe
  • Bisnes MLM. Saya telah masuk Amway, Cosway, DCL, Luxor, Xango, dan lain-lain. Satu SEN pun tidak berjaya dibuat
  • ...dan banyak lagi bisnes lain yang berjaya saya jahanamkan...

Bila saya duduk dan berfikir, akhirnya saya sedar, yang ada beberapa kesilapan besar yang telah saya buat.

Kesilapan #1: Silap Pilih Bisnes

Banyak bisnes yang saya nak mulakan adalah bisnes "syok sendiri".

Saya banyak buat andaian sendiri yang produk saya ini "CONFIRM MELETUP".

Tapi akhirnya, KEWARASAN saya  yang MELETUP!

Kesilapan #2: Bodoh Dalam Pemasaran!

Alhamdulillah. Ada di antara bisnes yang saya mulakan ini yang menjana wang.

Tetapi saya tiada ilmu pemasaran untuk kembangkan lagi bisnes itu.

Ia masih berada di **tahap yang sama** saja.
Tidak boleh naik lagi ke tahap yang lebih tinggi.

Akhirnya saya tewas juga. Bila saya kaji balik, memang kerana saya tiada ilmu cara nak kembangkan bisnes.

diggingditchesSaya tiada ilmu:-
* Tiada ilmu nak gandakan jualan.
* Tak tahu cara nak gandakan bilangan pelanggan.
* Bodoh dalam cara nak buat pelanggan datang membeli berkali-kali.

Ini menyebabkan bisnes-bisnes saya dulu "stuck" umpama terperangkap di dalam lubang yang saya gali sendiri.

 

Dan saya harap, anda tidak melalui kebodohan saya ini juga.

Cara Bangkit Semula Setelah RUGI Puluhan Ribu Ringgit

Saya sudah terlalu banyak habiskan modal.

Jadi saya terpaksa cari jalan yang tak memerlukan saya buat terlalu banyak kerja… tetapi pada yang sama tak pakai modal.

Maka di situlah bermulanya Formula MB2000.

Untuk menjana kekayaan kita memang kena buat kerja.
Tiada kekayaan yang datang bergolek.

Saya mula belajar cara bekerja dengan bijak, dan hanya buat apa yang perlu.

Bagaimana hanya dengan buat beberapa perkara kecil, ia boleh memberikan impak yang besar.

Yang Peliknya, Ia Tak Rasa Macam Kita Buat Kerja!

relaxing-beach-316345

Sebab Ia Sesuatu Yang Kita Betul-Betul Suka Dan Seronok Bila Dibuat.

Saya juga berjaya memilih bisnes yang saya sendiri suka buat.
Saya sudah jumpa cara untuk memadankan apa minat dan hobi saya dengan apa yang orang sanggup bayar.

Dengan kita kahwin-kan kedua-dua ini, saya berjaya memahami yang kita boleh buat bisnes yang kita seronok buat.

Saya rasa perkara ini sangat penting.

Jika kita mahu buat sesuatu yang memberikan kekayaan pada kita untuk jangkamasa panjang..

… sudah tentu kita mahu bisnes yang seronok untuk kita buat. Yang kita sanggup buat, dan tidak mengeluh apabila dibuat.

Sikit demi sikit, langkah-langkah yang perlu diambil untuk mencipta kekayaan dengan lebih cepat dan lebih mudah, menjadi lebih jelas kepada saya.

Umpama orang yang rabun diberikan kaca mata.

Segala-gala terbentang jelas di hadapan mata saya.
Di saat itu...

Formula Menjana Jualan Pertama Dalam 48 Jam, Dan Seterusnya Menjana RM2,000 Sebulan, Tanpa Kos Pemasaran... akhirnya dilahirkan.

Setelah saya menyusun Formula ini, saya dapati yang bisnes yang saya jalankan lebih teratur.

Saya dapat jalankan satu bisnes, dan membuka bisnes-bisnes lain tanpa modal dan tanpa kerugian.

Saya sudah mula nampak kepentingan Formula Ini jika dapat dikongsikan dengan orang lain.

Orang tidak perlu lagi RUGI dalam memulakan bisnes!

Kita hanya perlu fokus pada bisnes yang betul-betul memberikan pulangan saja.

Apa saja bisnes lain yang tak membawa pulangan, patut dibuang jauh-jauh!

Rupanya Ramai Orang Tak Sedar, Ada Beberapa Jenis Model Perniagaan Yang Tidak Memerlukan Modal...

Dah lama orang kampung saya cakap...

"Nak berniaga ni, kena ada modal".

Alangkah bodohnya saya, mengambil nasihat ini dari orang yang tak pernah berniaga.

Saya sangka, nak berniaga kena bermula dengan:-

  • Modal permulaan
  • Modal beli stok
  • Perlu ada bisnes card
  • Perlu ada website
  • Mesti daftarkan syarikat
  • ...dan macam-macam lagi syarat

Yang sebenarnya, untuk permulaan rupanya tidak perlu SATU pun yang tersebut.

Rupanya, benda-benda itu cuma diperlukan bila mahu kembangkan, bukan semasa mahu bermula.

Ini Antara Model Bisnes Tanpa Modal:-

  • Perniagaan dropship
  • Menyediakan perkhidmatan / servis dari apa yang kita tahu
  • Menjadi orang tengah (atau agen)

Malah, ketiga-tiga model ini terbukti telah melahirkan orang berjaya, dari formula ini.

Formula ini memberikan kebebasan kepada orang ramai untuk cuba beberapa jenis idea bisnes dalam masa 48 jam tanpa rugi… sebelum meneruskan perjalanan bisnes ke arah yang lebih maju dan lebih berjaya.

Jadi saya pun mula berkongsi Formula MB2000.

Mula-mula hanya dengan satu kelompok kecil orang.

Dan kini, sudah lebih 4000 usahawan baru yang telah mendapatkan Formula Ini

 

Siapakah Faisal? Dan Kenapa Anda Boleh Beri Kepercayaan Kepadanya Untuk Menguru-Harakan Bisnes Anda Dengan Order-Order Yang Masuk Setiap Hari?

 

_MG_1289Ilmu pemasaran ada di mana-mana.
Cari lah saja di buku, atau di Internet, pasti anda jumpa.

Jadi kenapa pula perlu dengar "Encik Faisal" ni kan?

Ilmu tidak bermanfaat jika kita tak faham.

Ilmu yang tak meresap dalam hati, tidak akan kita buat dan praktik.

Saya yakin, yang saya mempunyai kebolehan dan pengalaman untuk memudahkan orang faham.

Bila mereka faham, mereka mudah buat dan laksanakan.

Dan itulah perbezaan impak yang anda boleh dapati sekiranya anda mengikuti perkongsian dari saya.

Saya juga memberikan tips bukan untuk pemasaran semata-mata tetapi juga:

  • Cara uruskan masa, terutama jika anda sibuk
  • Cara mengenalpasti perkara yang priority dilakukan
  • Cara rancang hidup yang lebih seimbang supaya lebih banyak masa untuk keluarga dan melancong

Saya dedikasikan hidup saya dalam membantu orang yang mahu memulakan perjalanan yang telah, dan masih saya lalui.

Saya mahu melihat anda berjaya.

Saya tak sanggup tengok anak bangsa ditipu pelbagai skim yang menghancurkan hidup mereka

Saya tidak sanggup tengok anak bangsa pinjam duit along dan ceti kerana kesempitan hidup.ukids6

Saya tidak sanggup melihat anak bangsa merungut setiap kali harga minyak naik, atau GST diwujudkan atau bila subsidi dipotong.

Saya tidak sanggup berdiam diri apabila ada ibu tunggal, anak yatim atau OKU harapkan semata-mata wang ehsan, dan bukan mencipta kekayaan dan kebahagiaan mereka sendiri.

Saya tak sanggup lihat apabila berlaku bencana besar, anak bangsa kita hanya mampu menghulurkan 1 ringgit sahaja. Bukannya puluhan ribu ringgit.

Bersama Tun Dr Mahathir

Bersama Dato' Roslan Hamid

Bersama Datuk Siti Nurhaliza

Bersama Afdlin Shauki

Jadi Ini 3 Langkah Mudah Yang Bakal Mengubah Hidup Anda. Ia Jantung Formula MB2000.

  • Dapat Idea Bisnes Yang Menguntungkan

    Anda akan dapat kenalpasti idea bisnes, dan produk yang menguntungkan dalam masa 48 jam. Tidak perlu lagi tertanya-tanya “produk apa yang aku nak jual ya?”. Kaedah ini membolehkan anda yakin yang bisnes yang bakal diceburi boleh berikan anda pulangan kewangan

  • Dapat Pelanggan Pertama Dalam 48 Jam

    Anda bakal mendapat pelanggan pertama anda dalam 48 jam. Dengan beberapa kaedah terbukti, anda hanya perlu menggunakan handphone anda untuk mendapatkan 3 pelanggan pertama anda dalam masa 48 jam.

  • Kembangkan Lagi Bisnes Tanpa Kos Pemasaran

    Anda bakal belajar cara kembangkan idea bisnes ini menuju ke arah pendapatan extra RM2,000 sebulan tanpa kos pemasaran. Ada beberapa teknik pamasaran yang bukan saja percuma, tapi juga terbukti, yang akan kita sama-sama kupas secara terperinci

arrow

Tahun ini, lebih ramai pemilik perniagaan semakin risau kerana jualan semakin jatuh. Tapi bagaimana nak 'sustain' dan recover tanpa kos tambahan?

Ini antara beberapa rahsia yang anda bakal belajar dalam MB2000...

  • Cara jana sekurangnya RM2,000 sebulan tanpa kos pemasaran
  • Realiti sebenar menjalankan perniagaan yang SUKSES sambil bekerjadan bagaimana untuk guna 1 atau 2 jam saja yang tinggal untuk membina kekayaan dari keselesaan di rumah
  • 4 model perniagaan tanpa modal yang majoriti orang tak hiraukan, kerana mereka sangka nak berniaga perlu pakai modal! (Anda boleh jadi lain dari yang lain!)
  • 3 rahsia menghidu peluang bisnes online dan offline dan berhenti asyik tercari-cari peluang baru setiap hari
  • Bagaimana cara mulakan bisnes tersebut dalam 48 jam dan terus mendapatkan pelanggan berbayar (walaupun belum jumpa supplier, atau belum wujud produk. Ia telah terbukti banyak kali oleh pelajar lepas. Mereka menjana wang, walaupun produk belum ada!)
  • Praktikal buat ayat pemasaran power, termasuk 3 sebab utama orang akan membeli dari anda
  • Cara Membina KEUNIKAN dalam pasaran supaya lebih mudah untuk dikenali, terutama dalam timbunan iklan-iklan yang terlalu banyak dan bersepah di zaman ini
  • 3 proses AJAIB menarik wang. Janganlah terhegeh-hegeh meminta-minta dari orang. Teknik mudah ini akan membuatkan mereka yang tertarik ke arah kita (jangan work hard saja, tapi work smart juga!)
  • 6 Langkah Close Sales untuk 'close the deal' setelah mereka datang tertarik ke arah kita. Ini langkah paling penting untuk mendapatkan 'wang tunai' terus ke tangan kita, atau ke akaun bank kita.
  • Cara membuang keraguan untuk pelanggan baru untuk cuba produk/servis kita, terutama jika kita masih baru dan belum dikenali ramai lagi...
  • Cara kerjasama dengan 1 joint venture partner (JV) yang mempunyai 2000 pelanggan tersedia. Dan langkah-langkah approach serta berbual dengan rakan JV supaya mahu deal dengan kita. (Bayangkan jika kita ber-partner dengan 10 rakan JV!)
  • Satu rahsia mudah dan cepat untuk dapat pelanggan EXTRA percuma, hanya dalam 2-3 minit!

MB2000 Bukan "Skim Cepat Kaya" atau "MLM".

Ia program ilmu keusahawanan yang juga dikongsi dengan Persatuan Usahawan Internet Malaysia (PUIM) Management & Science University (MSU), MARA, Veteran Angkatan Tentera Malaysia (PERHEBAT), dan lain-lain badan kerajaan dan swasta lain

Anda Mungkin Hairan, Bagaimana Hanya Dengan 3 Langkah Mudah Ini, Kejayaan Demi Kejayaan Dihasilkan Ribuan Orang Yang Bertuah. Tapi Sebenarnya, Disebabkan Ia Mudah Lah Menyebabkan Ia Boleh Dibuat Kebanyakan Pengamal Formula Ini

 

 

 

 

Apa Yang Boleh Anda Buat Dengan RM2,000 Extra Setiap Bulan?

Jika program MB2000 membolehkan anda menjana sekurangnya RM2,000 setiap bulan... bagaimanakah ia akan ubah hidup anda?

  • Simpan duit lebih banyak secara rahsia (sampai kawan kita jelous bila dia tahu kita ada ratusan ribu ringgit dalam simpanan)
  • Menjalankan ibadah umrah tanpa bebanan
  • Beli tiket flight ke Eropah, dan bercuti selama 1-2 minggu sana di musim salji!
  • Kurangkan loan kereta atau rumah dengan membayar "lump sump" satu jumlah yang besar
  • Shopping baju baru atau gadget baru setiap hujung minggu!
  • Tidur lebih lena bila kita yakin semua bil dah bayar, ada duit extra dalam akaun bank, dan anda ada 6 bulan "emergency fund"

"Saya dapat kontrak baiki dan menaik taraf 20 biji komputer pejabat kerajaan. Seperti yang saya cakap dulu, ilmu yang tuan bagi memang tak ternilai"

Mohd Azizi Johari

"Saya berjaya validate produk dalam masa 48 jam. Sejak hari itu hingga hari ni, saya telah berjaya menjana jualan RM6,000. Terima kasih atas ilmu yang diberikan"

Nor Azrin

"Anda Tak Perlu Ada Produk"

mingguan-wanita-tapaiJika anda rasa tersekat selama ni kerana tak tahu nak jual produk apa, atau tak pasti apa yang patut dibuat...

... saya mahu anda buang kerisauan ini jauh-jauh.

Nak tahu kenapa?

Tahukah anda ada ramai usahawan yang mempunyai produk sendiri, tapi tak tahu cara jual produk mereka?

Malah... ada ribuan usahawan yang ada produk, tapi produk mereka langsung tiada permintaan dalam pasaran!

Adakah anda nak jadi salah seorang dari mereka yang "borong" banyak produk, tapi gagal menjualnya?

Apa yang anda bakal belajar dalam MB2000, adalah bagaimana nak memulakan dan mengenalpasti pasaran dan industri yang bagus terlebih dahulu.

Bukan memikirkan tentang produk dulu.

Its OK kalau anda belum ada produk.

Malah, sebenarnya ... lagi bagus kalau anda tiada produk!

Ini bermakna anda boleh memulakan bisnes benar-benar dalam industri yang mempunyai permintaan.

Bagaimana nak tahu permintaannya?

Ada 3 cara untuk lihat permintaan produk yang akan dikongsi dalam MB2000.

Salah satu caranya adalah dengan mengikut sahaja apa yang tokoh usahawan Islam Saidina Abdul Rahman bin Auf buat satu ketika dulu.

Apabila beliau ditawarkan dengan kekayaan dan kemewaan satu ketika semasa permulaah hijrah ...beliau menolak kekayaan tersebut.

Sebaliknya, beliau bertanya...

"Tunjukkan Aku Di Mana Pasar"

...kata tokoh usahawan Islam Saidina Abdul Rahman bin Auf

IMG_8395Kini, kita hidup di dalam zaman di mana pasar berada di hujung jari. Pasar-pasar hari ini adalah di Amazon.com, Zalora.com dan Lazada.com.

Orang kini 'window shopping' dan 'cuci mata' di Instagram dan grup-grup jual beli di Facebook.

Kita hidup di zaman di mana syarikat hotel yang paling besar di dunia, tidak memiliki satu hotel pun (AirBnb)

Zaman di mana syarikat teksi terbesar di dunia, tidak memiliki satu teksi pun (Uber).

Dengan maklumat yang ada di hujung jari kita sekarang, kita mampu melihat apakah yang orang ramai sedang sibuk membeli belah.

 

Memulakan bisnes, bukan lagi menjadi satu teka teki. Tetapi ia boleh bersandarkan fakta, statistik dan data yang boleh dipercayai.

"Setelah 7 hari saya ikut teknik MB2000, jualan saya cecah RM2,160. Nampak sikit tapi banyak untuk orang baru seperti saya"


Baca Bagaimana Puan Norihan Menjana Lebih RM2,500 Secara LIVE Di Dalam Dewan!

... dan bagaimana peserta-peserta lain turut mendapat hasil hanya beberapa hari selepas Seminar MB2000

"Assalamualaikum Tuan Faisal, saya nak ucap Terima Kasih kerana tunjuk ajar ilmu yang sangat berharga ini. Saya blur sampai tengahari tadi saya validate di group daerah kampung saya dan terima 22 likes dan 27 komen dan berterusan non stop.. dan dapat order juga non stop ..sebenarnya ini pengalaman pertama dapat pertanyaan banyak macamni.

PILIHAN MANA YANG SESUAI DENGAN ANDA?

MB2000 Home Study Kit
RM200
  • Bonus 1: Cara Dapatkan 9 Idea Bisnes dalam 3 Hari
  • Bonus 2: 27 Idea Bisnes Kalis Ekonomi Gawat
  • Kupon diskaun RM30 Seminar MB2000 LIVE
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
BELI
MB2000 Platinum Package
RM590
  • Termasuk pakej dan semua bonus MB2000 Home Study Kit
  • Bonus Panduan Video - Cara Tulis Iklan Power (bernilai RM300). Belajar cara menulis ayat iklan di flyer, bunting, banner, akhbar, majalah, media sosial, dll
  • Bonus Panduan Audio - 6 Langkah Mudah Close Sale (bernilai RM250)
  • Diskaun 70% Seminar MB2000 LIVE!
  • Total Value bernilai lebih RM1,400+!!
  • Bonus - Sokongan / Support di Grup Online Coaching Geng STP
BELI

TERKINI! FLASH Sale 50% Sedang Berlangsung! Dapatkan Dengan RM90 Sahaja!

Dapatkan Diskaun!Diskaun tamat beberapa hari saja lagi. Bilangan terhad.

Semasa Seminar MB2000 pada 11 April 2015 di Regency Hotel, Kuala Lumpur, Puan Norihan mempraktikkan secara live apa yang dikongsi.

Beliau terus mendapat jualan sebanyak RM2,500 ke atas produk yang beliau baru nak cuba-cuba buat. Malah produk tersebut masih belum wujud!

Ada juga beberapa peserta lain yang telah pun menjana wang LIVE semasa seminar dijalankan.

"Sudah 8 Sale Hanya Pada Hari Ke-6"

"7 Botol Terjual Dalam 48 Jam"

"Dapat Sale 5 Pasang Kasut"

"15 Order dalam 24 Jam"

"Sales Cecah RM3,000 Dalam 2 Minggu"

"Huru-hara Selepas 1 Hari Bertindak"

"34 Order Dalam 8 Jam"

"76 Order Shawl Dalam 1 Hari"

"Agen Takaful Dapat 137 PM Orang Berminat"

"Dapat 21 Jualan Selepas Beberapa Jam"

"Dapat Buat RM360 Dalam 1 Jam"

"Untung Bersih RM1,200 Tak Sampai Seminggu"

"Dapat 21 Order Dalam 2 Hari"

"Dapat 1000 Tempahan Anak Ayam"

"Dapat 65 Order Buku"

"1st Time Dalam Hidup Dapat Lebih 200 pm!"

"Dapat Jana 6 Angka Dengan ZERO Kos Marketing!"

"Close Sale RM3,000 Dalam 1 Minggu!"

"Dah Berjaya Jana Pendapatan 5 Angka"

"Hari Ni Buat Jualan RM12,000!"

"Sejak Masuk MB2000, Jualan Naik Dari 3 angka ke 5 Angka Sebulan Dengan Zero Cost Marketing"

"Tak Sampai 3 Minggu, Sales Dah Cecah RM2,000!"

"Orang Dok Whatsapp Sampai Jam!"

"Ingatkan Dapat Jualan RM2,000 je. Tapi Rupanya Saya Dapat PROFIT RM2,000!"

"Alhamdulillah, Balik Dari MB2000 Dapat Sales RM5,000!"

"Sales Naik Beranda Dari RM15,000 ke RM30,000!"

"Jualan Naik RM8,000 Sebulan Lepas Guna Teknik Referral Dalam MB2000"

"Tak dapat pun RM2,000. Dapat lebih lagi ada lah...!"

"Selepas 5 Bulan Saya Berjaya Cecah 5 Figure Yang Tak Pernah Terfikir Untuk Dicapai"

"Dah Berjaya Capai Jualan Lebih RM2,000 Dan Huru Hara Dapat Sambutan"

"Seminggu Boleh Dapat Jualan 10-15 Unit. Dulu Tak Mampu..."

"Hasil Dari MB2000 Saya Telah Validate Dan Permintaan Untuk Buka Satu-Satunya Farmasi Di Kawasan 60,000 Penduduk"

"MB2000 Ni Temberang Je Lebih. Saya dah cuba tapi tak dapat pun RM2,000 Sebulan. TAPI HANYA DAPAT RM2,000 SEMINGGU"

"Validate Guna Skrip... Tak Sampai 5 Minit Handset Dah Start Berbunyi!"

"Akhirnya Order Masuk BERDESUP-DESUP!"

"Skrip 10 Perkataan Ni Buat Saya Huru Hara!"

"Dah Jana Pendapatan Lebih RM16,800 Dengan Modal Hanya RM1050!"

"Hari Ni Je Sales Dah 1K"

"Sejak Saya Ikuti MB2000, Perniagaan Saya Sangat Berbeza Dari Dulu"

"Sejak Ambik MB2000, Sales Bulanan Jadi RM2,000 Kekadang Lebih!"

"Dalam banyak2 training yang pergi, MB2000 Stands As The Best"

"Alhamdulillah, dalam masa seminggu jualan saya mencecah RM3,000. Satu nombor yang tak pernah saya cecah sejak berniaga online"

PILIHAN MANA YANG SESUAI DENGAN ANDA?

MB2000 Home Study Kit
RM200
  • Bonus 1: Cara Dapatkan 9 Idea Bisnes dalam 3 Hari
  • Bonus 2: 27 Idea Bisnes Kalis Ekonomi Gawat
  • Kupon diskaun RM30 Seminar MB2000 LIVE
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
BELI
MB2000 Platinum Package
RM590
  • Termasuk pakej dan semua bonus MB2000 Home Study Kit
  • Bonus Panduan Video - Cara Tulis Iklan Power (bernilai RM300). Belajar cara menulis ayat iklan di flyer, bunting, banner, akhbar, majalah, media sosial, dll
  • Bonus Panduan Audio - 6 Langkah Mudah Close Sale (bernilai RM250)
  • Diskaun 70% Seminar MB2000 LIVE!
  • Total Value bernilai lebih RM1,400+!!
  • Bonus - Sokongan / Support di Grup Online Coaching Geng STP
BELI

TERKINI! FLASH Sale 50% Sedang Berlangsung! Dapatkan Dengan RM90 Sahaja!

Dapatkan Diskaun!Diskaun tamat beberapa hari saja lagi. Bilangan terhad.

"Adakah Anda Ready Untuk Cungkil Bakat Usahawan Terpendam Di Dalam Diri?"