Apa persamaan seorang lelaki dari Perlis menjana RM1.3 Juta, dengan seorang "Cikgu Sekolah" menjana RM100,000 sebulan, dan seorang wanita dari Johor yang berjaya selamatkan restorannya dari gulung tikar?

Mereka Semua dapat Online Coaching di "Geng STP"

Hi! Saya Faisal, dan saya pengasas Geng STP.

Geng STP tu apa?

Ia singkatan bagi Geng "Simple Tapi Power".

Ia group rahsia dalam Facebook yang dipenuhi dengan lebih 8000 usahawan.

Adakah anda tertanya soalan macam ni?

"Macamana nak bisnes kalau takda masa?"

"Macamana nak atasi kebocoran wang?"

"Wajarkah berhenti kerja untuk fokus pada bisnes?"

"Macamana nak lebih yakin untuk buat bisnes?"

"Kat mana patut buat promosi?"

Ini masalah-masalah biasa yang dihadapi oleh ramai usahawan.

Dan sebagaimana anda boleh tengok sendiri...masalah kita bukan hanya sekadar "jualan" dan "Marketing" semata-mata.

Ia jauh lebih dalam, dan perjalanannya lebih berliku dari apa yang kita sangka.

 

"Jadi Bagaimana Caranya Nak Pastikan Saya Menjadi Usahawan Yang Berjaya?"

 

 

Bisnes kita ada 5 tempat yang memerlukan fokus kita.

  1. You
  2. Your Market
  3. Your Marketing
  4. Your People
  5. Your Systems

Ini apa yang saya belajar dari mentor saya Eben Pagan.

Untuk jadi usahawan berjaya, kita kena fokus kepada kelima-lima perkara ini serentak.

Sekiranya anda rasa seperti "stuck", dan tak boleh pergi lagi tinggi, cuba lihat anda sedang fokus di mana.

Ia biasanya berlaku bila kita tak fokus pada kelima-lima perkara ini.

Mungkin anda terlalu banyak fokus pada marketing, tapi tak fokus kepada kesihatan dan emosi diri sendiri.

Mungkin anda banyak fokus pada produk (market), tapi tak pedulikan people, atau team anda. Mungkin anda tidak latih team anda, dan tak memberi tunjuk arah yang jelas pada team anda.

Hanya jika kita dapat membahagikan masa, fokus dan tenaga kita pada kelima-lima ini serentak, kejayaan kita sebagai usahawan akan semakin mudah, dan semakin cepat dicapai.

Biasanya, anda mesti bermula dengan "You" (diri kita)

Kerana kita yang akan mengetuai perjalanan bisnes kita.

Anda memerlukan seorang Coach yang boleh membantu dalam setiap keputusan bisnes yang anda buat. Membantu dalam masalah bisnes yang anda hadapi.

Mendapatkan seorang personal coach amat mahal.

Tapi saya sudah fikir satu cara yang memudahkan anda.

Dengan cara ini, anda bukan saja boleh mendapatkan kualiti coaching yang sama, tetapi dengan harga yang tidak membebankan poket, dan tidak membocorkan akaun bank.

Baca seterusnya untuk mengetahui apakah cara yang saya maksudkan ini...

 

Cara Dapatkan Coaching Secara Online

Izinkan saya sedikit masa untuk explain, apakah bentuk online coaching yang anda bakal terima, agar mempercepatkan lagi proses mematangkan diri anda sebagai usahawan yang berjaya.

LIVE Coaching melalui FB LIVE

Screen Shot 2016-10-20 at 11.20.44 AM

Screen Shot 2016-10-20 at 11.18.55 AM

Kekadang masalah kita tak boleh selesai sekadar membaca.

Ia perlu ditanya, dan dapatkan jawapan serta-merta secara terus menerus dari coach.

Pembelajaran yang paling bagus, adalah melalui interaksi secara LIVE.

Ini cara untuk mendapatkan LIVE coaching personal dan istimewa tanpa kos ribu-ribuan ringgit.

Belajar Rahsia Bisnes Melalui Video

 

Kami telan menyusun topik-topik penting yang kami rasakan WAJIB diketahui dan dikuasai setiap usahawan yang berjaya.

Ini adalah senarai topik-topik tersebut.

Anda boleh belajar melalui video. Download, dan tengok bila-bila masa.

Tak perlu belajar semua sekali gus. Tapi pilih topik yang paling penting untuk anda buat masa sekarang.

Apa yang anda paling lemah sekarang?

  • Adakah copywriting?
  • Adakah pengurusan wang, atau cara membaca "Profit & Loss" statement?
  • Adakah closing sales?

Kesemua topik ini tersedia untuk anda pelajari dan kuasai bila-bila masa.

 

  • Start bisnes dari ZERO
  • Jaguh Jualan (rahsia naikkan sales)
  • Profit Margin Maximiser (rahsia tambah untung bersih)
  • Ayat Power (rahsia copywriting advanced)
  • Produktiviti Power (rahsia capai sesuatu lebih cepat, dengan masa lebih singkat)
  • Asas Urus Wang (rahsia elak duit bocor)
  • Membina Bisnes Maya (rahsia 'lifestyle bebas' dengan tiada pejabat, dan boleh bekerja dari mana saja di dunia)

Kalau nak belajar satu per satu semua ilmu tersirat ini, kemungkinan total kos nya mencecah ribuan ringgit.

Kenapa nak bayar lebih?
Segalanya ada di sini dengan Online Coaching bersama kami.

Himpunan Harta Karun Ilmu Geng STP

Dalam grup coaching Geng STP, saya sudah arkibkan perbincangan komuniti yang paling power perkongsian ilmunya.

Saya harap jika anda join Online Coaching ini, bacalah posting tersebut dengan lapang dada, dan niat yang suci. Jujurlah kepada diri sendiri. Apakah sebenarnya yang anda cari?

Ramai yang membaca puluhan buku motivasi dan perniagaan, tapi kesian, masih di takuk lama utk kesekian waktunya.

Kenapa? Kerana mereka tidak tahu apakah yang hendak digali, dan apakah yang hendak dicari.

Membaca post di grup ini, dan berinteraksi dengan rakan seperjuangan, ibarat menggali tanah mencari harta karun. Jika sekadar menggali sikit-sikit di permukaan tanah, batu permata di dalam tanah mungkin tak jumpa.

Terlalu banyak nota berharga di group ini , jadi saya compile untuk rujukan ahli group baru dan lama.

Rahsia-rahsia ilmu dalam grup ini bukan pada post-nya. Tapi pada komen-komen di bawahnya.

Pastikan jangan baca post saja. Baca komen sekali. Dan alang2 tu tinggalkan komen juga.

KREDIT KEPADA YANG BERKENAAN YANG BERKONGSI DENGAN SUNGGUH MURAH HATI.

SEMOGA ALLAH MEMBERIKAN RAHMAT DAN REZEKI MELIMPAH RUAH KEPADA MEREKA...

Ini antara mutiara ilmu dalam perbincangan tersebut.

0. Apa Itu Kekayaan? Fahami Erti Kekayaan Sebenar

1. Cara dapat tiket kapal terbang percuma 

2. Cara yang betul untuk validate produk

3. Bisnes yang dijamin berkesan ? (nota tersirat di comment)

4. 6 Teknik marketing kajian Edward De Bono.

5. Kenapa bisnes online akan maju tahun 2015?

6. Ada 3 rule bisnes yang boleh buat anda kaya….jika anda buat...

7. Cara buat bisnes vending machine (nota tersirat di comment)

8. Cara Fokus Dalam Kerja

9. Tips Berjaya Bisnes

10. Dilarang parking 🙂

11. Cara validate

12. Contoh Tawaran Meleleh

13. Cara Jual Diri

14. Apa nak buat bila customer senyap lepas bagi harga?

15. Cara Mencari Idea

16. Tips elak perang harga.

17. Nama domain untuk branding

18. Rahsia mat saleh bisnes sambil travel seluruh dunia

19. Tunggu contoh? tunggu kritikan? tunggu pengesahan?

20. Rahsia Headline

21. Pelanggan tak ikut SOP

21. Nota Geng STP

22. Nota Geng STP 2

23. Cara guna whatsapp di PC

24. The law of success - sharing tuan bukhari ramli

25. Apa Nak Buat Kalau Kena Ban FB (Oleh Fahdi Ghazali)

26. Tutorial Tukar Nama Fanpage oleh Tuan Amiru Mat Rawi

27. Pengurusan SMS Marketing Dengan SMSlam (Oleh Anas Asarani)

28. Patut Guna Agen Yang Buat Online Marketing? Atau Wujudkan Team Internal?

29. Cara Buat Duit Lebih Banyak, Dengan Tidak Berburuk Sangka Dengan Customer

30. Bagaimana Mengenali Target Pelanggan Boleh Menambahkan Wang!

31. Testis Kambing Dan Asas "Direct Response Marketing"

32. Kenapa "Validation" Bukan Hanya Untuk Bisnes Baru, Tapi Lebih Penting Untuk Bisnes Lama

33. Buat Menjual vs Belajar Menjadi Usahawan

34. Cara Menjadi Pembekal Dropship

35. Contoh cara validate dan menjual di group FB (tanpa nampak macam menjual)

36. Cara Guna Teknik STP Untuk Dapat Ranking No 1 Di Google Tanpa Website!

37. Senarai Channel Pemasaran

38. Pos apa yang murah yakin sampai kalau nak pos barang yang banyak? (kotak besar)

39. Rahsia Follow-up

40. Cara Tetapkan Harga Produk

41. Rahsia Jadi Kaya Raya

42. Cara Dominate Market!

43. Cara "Hook" Prospek Supaya Selesa Berbual Dengan Kita

44. Bahaya Memberikan Diskaun!! (Tq Tuan Umar Taib)

45. Contoh Skrip Closing Untuk Industri Travel

46. Cara nak buat $100 Juta

47. Amalan Harian “Jutawan”

48. Cara Jimat Kos Marketing Gila Gila

49. Bahaya Buat Bisnes Franchise?

50. Cara MAXIMISE Profit (dengan product splintering)

Saya mempersilakan anda untuk cari, di mana lagi ada grup atau coaching yang mengupaskan topik-topik di atas dengan begitu hebat dan teliti?

Boleh sahut cabaran saya?

Jika anda tak jumpa, maka anda pasti nampak sejelasnya kenapa anda harus join "Online Coaching" bersama kami.

"Apa Kata Ahli Lain Tentang Geng STP?"

 

 

Kerana Geng STP Dapat Jana Sales RM1.3 Juta

"Saya dah jana sales lebih RM200,000"

"Ahil Yang Aktif"

"Tidak Seperti Komuniti Lain"

"Walaupun dah lama berniaga, grup ini buat saya seperti kanak-kanak tadika"

"Menitik air mata. Dari RM12K ke RM60K"

"Jujur...Geng STP adalah grup bisnes TERBAIK pernah saya join"

"Saya kagum dengan Geng STP. Saya dah banyak review produk, tapi ilmunya tak setanding dengan apa yang dikongsikan di sini"

"Grup lain yang saya bayar ribu-ribu pun takda input macam ni"

"Sejak join grup ni, saya jadi silent reader je. Hari ni je sales dah 1K"

"3 Tahun Cuba Berniaga On9 Tapi rasa sia-sia sehinggalah saya join Geng STP"

"Walaupun jadi silent reader, tapi sudah cecah beribu tudung terjual. Geng STP is one of the BEST PLACE tempat saya cari ilmu"

"Berjaya selamatkan restoran dari hampir tutup setelah belajar dari Geng STP"

Apa Yang Anda Patut Tahu Sebelum Mohon Masuk Group Elite Ini

Tiada Spam, Scam dan Iklan

Kalau anda nak letak iklan di grup ini, lupakan. Ia grup ilmiah. Kami akan delete dan BAN sesiapa yang buat iklan tanpa kebenaran.  Oleh kerana itu, kualiti perbincangan dalam grup ini amat tinggi.

Hanya Pelanggan Nasihat Niaga

Semua ahli dalam Group in adalah pelanggan lepas Nasihat Niaga dengan 'mindset' yang lebih kurang sama.

Aktif Bertanya & Berkongsi

Ini satu komuniti. Semakin banyak ditanya, semakin banyak ilmu dikupas. Kadang-kadang ilmu tidak dikeluarkan kerana tidak ditanya soalan yang betul.

It's Lonely!

Hidup sebagai usahawan sangat lonely. Biasanya keluarga dan kawan tidak akan faham dunia kita.

Sekali-sekala, kami juga ada gathering dan sesi teh tarik untuk berkenalan dan networking dengan usahawan lain.

Dan ada juga webinar dan LIVE session untuk anda bertanya soalan bisnes.

"Geng STP satu anugerah"

"Geng STP adalah Harta Karun"

"Kami Sayang Geng STP"

Kami Menapis Orang Berkualiti. Oleh Itu Untuk Mendapatkan Online Coaching Dalam Geng STP, anda Mesti Membeli Di MB2000 Home Study Kit PREMIUM PACKAGE.

arrow
arrow