Cara Mulakan Bisnes Yang Anda Suka, Sambil Menjana RM2,000 Sebulan (Tanpa Modal, Tanpa Risiko dan Tanpa Kos Iklan)




buy now

Pernahkah anda cuba bisnes, tapi gagal?

Anda boleh belajar cara mencari bisnes yang untung, dengan modal rendah dan boleh dimulakan dengan cepat. Nama program ini "Mula Bisnes RM2000", atau MB2000

Boleh Kah? Berjaya dlm Bisnes Jika Masih Kerja Full-Time?

Maaf jika ini mengecewakan anda, tetapi jawapan ikhlas saya - memang susah.

Terutama jika bisnes yang anda buat, tiada kaitan langsung dengan kemahiran dan minat anda.

 

Tapi boleh kah?

Izinkan saya jelaskan, bagaimana caranya.

Malah bagaimana ia sudah dibuat lebih 1200+ orang.

1-salfizam_blurred

 

Sebagai pekerja full time, anda mesti sedar yang anda cuma ada beberapa jam extra sehari untuk buat bisnes.

Masa yang sikit ini mesti guna utk buat duit! BUKAN mencari peluang!

 

Kebanyakan orang yang gagal ambil masa terlalu lama untuk "mencari" bisnes dan peluang yang sesuai.

Berminggu-minggu mereka dalam "mode pencarian"

Tetapi mereka tidak pernah tanya diri sendiri.

"Siapakah aku?. Apakah kepakaran dan minat aku? Dan bagaimana aku boleh buat duit dengan benda yang aku suka?

Lebih teruk lagi, bila mereka pilih sesuatu bisnes, mereka tidak tahu kenapa bisnes tersebut dipilih. Mungkin kerana mereka lihat orang lain banyak yang berjaya buat bisnes tu, maka mereka rasa mereka pun boleh berjaya.

Ini lah kesilapan ramai orang.

Mereka samakan diri mereka dengan orang lain.

Sebab itu, peserta MB2000 diberi ilmu dan tools untuk mencari bisnes yang menguntungkan, dan sesuai dengan jiwa mereka dalam tempoh 48 jam!

Kami telah melatih dan membimbing peserta MB2000 untuk buat jualan dalam sekurang-kurangnya 48 jam.

Saya faham, anda mungkin sedang fikir…

"Tak pernah aku dengar orang boleh berjaya dalam 48 jam saja. Macam indah khabar dari rupa saja?"

Sebab itu, saya sediakan sedikit kisah-kisah orang-orang biasa ini.

Mohon bukakan hati anda utk dengar kisah kejayaan mereka.

 

2- adlan norzilah untung-bersih-rm1000-x-sampai-seminggu

3-pisah-terselamat-dari-duit-hangus_blurred

4- 3-4-jualan-karpet-sehari

5 - tempahan-1000-ayam-lagi

6-huru-hara-lepas-1-hari-bertindak

Bagaimana jualan demi jualan boleh dibuat dalam masa 48 jam?

Kerana mereka diberikan satu toolkit lengkap.

  • apa yang perlu mereka cakap dan tulis untuk mencari prospek.
  • siapa yang perlu mereka 'approach'.
  • bagaimana mahu beranikan diri utk approach.

Tools ini memudahkan mereka mengesahkan adakah benar bisnes yang mereka cuba-cuba ini boleh pergi lebih jauh.

Ini lah kriteria penting yang diutamakan dalam MB2000. Iaitu bisnes tersebut mestilah menguntungkan. Mestilah terbukti ada pembeli yang mengeluarkan duit.

Setelah berlaku proses validation ini, baru bisnes mereka dibawa ke tahap yang lebih tinggi.

 

Nak Buat Bisnes Apa?

Pernah tak tanya soalan ini pada diri sendiri?

Macamana?


7-open-restaurant-300x150....

....dah dapat jawapan?

Jika 1 bulan sudah berlalu, dan anda masih BELUM dapat jawapannya, anda jauh tersasar!

Dalam program MB2000, anda akan dapat selongkar kebolehan diri dan minat anda dalam 1 hari.

 

Saya menjalankan ketiga-tiga perniagaan digital, fizikal dan juga service.

Saya boleh bantu anda pilih yang mana satu sesuai di kalbu.

Kita akan lihat jika ia boleh dijadikan bisnes yang untung.

warningAmaran: Ini bukan ebook atau DVD yang terpaksa anda hadam seorang diri. Ia program interaktif. Anda akan dikerjakan!

Bagaimana Format Program Ini?

Program ini adalah rakaman online coaching kepada sekumpulan pelajar selama 4 hari.

Anda boleh tonton rakaman ini melalui laptop, ipod, iphone, smartphone, tablet dan lain-lain.

 

Kita akan berjumpa 4 kali. Setiap perjumpaan adalah 2 jam.

Anda juga boleh lihat rakaman soal jawab yang telah dibuat live.

 

Anda mesti print hand-out yang akan saya berikan, dan sediakan nota catatan.

Anda juga akan dijemput ke Grup Sokongan rahsia, dengan ribuan alumni yang bakal membantu anda memulakan bisnes yang menjana RM2,000 sebulan.Belajar Sekarang

Apa Yang Akan Saya Belajar?

 Ini apa yang anda belajar dalam setiap sesi:-

Sesi 1: Cari Idea 8- going-around-in-circlesPerjumpaan kali pertama, kita akan carikan idea bisnes yang boleh anda buat. Jika sebelum ini anda buntu, ini kali anda akan tercurah-curah dengan idea. Atau mungkin anda ada terlalu banyak idea, hingga tak pandai nak pilih idea yang mana satu. Kita akan sama-sama memilih idea yang menyelesaikan masalah orang, dan yang paling menguntungkan. Malah, anda boleh tentukan berapa harga keuntungan yang anda mahu, jika bersesuaian dengan jenis idea yang dipilih.


  Sesi 2: Mencari Kepastian Perjumpaan kedua, kita akan pastikan idea-idea tersebut boleh dijadikan bisnes yang menguntungkan. Anda akan diberikan tugasan mudah untuk buat kepastian ini. Pernah tak mulakan sesuatu bisnes, kemudian takda orang yang nak beli produk kita? Sedangkan kita dah ambil masa yang lama untuk kaji, carikan modal, dan buat pemasaran. Ini kerana anda tidak validate idea anda dengan pasti, sebelum bagi komitmen dulu. Kita akan test. Test ini tidak mengambil masa lama. Paling lama pun 48 jam. Dah test, baru tekan minyak!  


  Sesi 3: Perjanjian Berdarah Perjumpaan ketiga, anda harus laporkan aktiviti tugasan anda. Kita akan pilih cuma 1 dari idea bisnes anda. Anda mesti berjanji untuk fokus pada 1 projek ini sahaja pada satu masa. Ini akan dilakukan setelah anda faham keadaan permintaan pasaran, berapa banyak yang anda boleh caj, dan berapa cepat anda boleh untung. Kita juga akan belajar asas pemasaran online untuk mencari beberapa puluh/ratus pelanggan pertama anda.


  Sesi 4: Menuju RM2,000 Sebulan Perjumpaan keempat, anda akan dihidangkan dengan segala strategi, taktik, rahsia pemasaran, ilmu penulisan, yang membolehkan anda buat jualan RM2,000 sebulan.

9-mountain-summit

Anda akan diberikan peta. Peta ini adalah apa yang harus anda lakukan setiap hari. Ia akan jelas. Anda tidak akan keliru. Anda pasti hala tuju. Anda hanya perlu melangkah sahaja. Kadang-kadang, akan ada 2 benda yang menghalang perjalanan anda: 1. Takut. Anda tidak melangkah kerana takut gagal. Takut menghadapi situasi yang tak diingini. 2. Diganggu. Anda terganggu oleh kawan yang ajak anda buat benda lain. Diganggu peluang-peluang lain. Ini semua godaan, cubaan dan cabaran yang diletakkan kepada anda, untuk menguji jika anda benar-benar mahu kejar apa yang anda idamkan. Kita kupas benda ini. Kita akan kupas supaya anda tidak lagi perlu takut dan terganggu sepanjang hidup anda lagi. Anda akan akhirnya mengawal hidup anda sendiri (dengan izin yang Maha Kuasa). Ubah Hidup Sekarang  

Layakkah Saya Berkongsi?

Ini gambar stok produk-produk saya yang gagal dijual. Berpuluh ribu nilainya.

10- stok terbengkalai

  Saya dah buat banyak silap. Saya tahu apa jalan yang boleh anda lalui supaya anda tidak terperangkap macam saya. Ambil Jalan Pintas

Bantuan & Sokongan Rakan Seperjuangan

Dapatkan akses seumur hidup ke komuniti bisnes eklusif kami. Salah satu lagi benda yang saya rasa amat penting untuk berjaya dalam bisnes, adalah sokongan. Bila dibukakan cerita, ramai peserta MB2000 sebelum ini banyak 'malu' dengan suami atau isteri sendiri. Malah tak dapat sokongan mereka. Kerana apa saja bisnes yang kita cuba selama ini asyik gagal. Bila anda dapat kejayaan dalam tempoh 48 jam, ia akan buka mata mereka supaya lebih banyak beri dorongan pada kita.

Laluan ini laluan yang sepi.

11- Berdiri pakai kotAnda harus menghadapi pelbagai masalah yang kebanyakan ahli keluarga takkan boleh faham. Yang cuma boleh faham, hanya orang bisnes lain seperti kita. Oleh itu, antara faktor besar kejayaan peserta MB2000 adalah sokongan dalam Grup. Saya tahu, anda pernah banyak kali masuk dalam grup facebook, tetapi selepas beberapa lama, grup itu menjadi "PUSAT SAMPAH IKLAN". Atau grup itu mati sunyi sepi. Grup itu mati, kerana hanya seorang sahaja Admin yang mengendalikan grup tersebut. Grup sokongan MB2000 amat berbeza. Di dalam grup ini, anda dapat akses kepada jutawan-jutawan online, dan lebih dari 4000 alumni yang sudah berjaya dan berkongsi dari hati ke hati. Mereka yang menghidupkan grup tersebut untuk membantu 'adik-adik' mereka. Admin juga sedia membantu sebagai tambahan kepada komuniti yang terjalin ikhlas.   Anda akan dimasukkan ke Group Sokongan Facebook. Jika anda buntu, orang yang lebih berpengalaman boleh membantu anda. Kami galakkan anda menjadi suara aktif di dalam group nanti. Sudah ada lebih 3500+ usahawan di dalam grup ini.   Antara mereka jutawan-jutawan. Ada yang menjalankan bisnes online. Ada yang menjalankan bisnes offline. Ada yang menjadi pelabur hartanah, silver/gold, stock market, dan lain-lain.  

"Dapat masuk dalam Grup ini sahaja nilainya sudah lebih dari apa yang dibayar"

Ini kata orang. Bukan kata saya. Boleh lihat sendiri.

 12-norizwan_gruppower

13-testimoni_stp_valuableGroup

13-asmahani-grup-STP-hebat

Ia tempat paling sesuai untuk minta nasihat dan pandangan. Join Kami

Kewangan Tak Membenarkan?

Dengan hanya RM0.35 sehari, anda boleh ulangkaji dan replay sesi-sesi kita selama-lamanya. Jangan tipu diri anda sendiri dengan mengatakan program ekslusif ini mahal. Sedangkan ia berpotensi memberikan anda hidup bebas.


 

RM120 Sahaja Sekali Bayar (Bernilai RM500)14- Duduk pakai kot

  • Akses Ke Rakaman Webinar (termasuk handouts dan boleh download video)
  • Sokongan Dalam Grup Eklusif Seumur Hidup (bersama lebih 8,000 usahawan berpengalaman) (Bernilai RM10,000)
  • Coaching dan Bimbingan Untuk Akhirnya Menjana RM2,000 Setiap Bulan Dalam Bisnes Yang Serius
  • PERCUMA JIKA BELI HARI INI: Download Video "Simple Tapi Power" bernilai RM300 yang telah melahirkan jutawan-jutawan online

Tempah Sekarang

Klik Butang Tempah Di Atas Untuk Beli

Masih Tak Percaya?

15-norazrin

16-khairunizam

17-suffian-uk

18-dukem_soldout

19-Liza-Zainan-RM400-sehari

nalizan-ahmad

ps - testimoni_ninja_stp_firdaus

 

Hmmm..

Kenapa mereka ni tak sudah ayik sebut STP, STP, STP?

Well, antara panduan yang mereka pakai, adalah Video keluaran saya yang namanya STP (Simple Tapi Power).

Bila anda daftar dengan program MB2000, anda dapat Video STP ini percuma. (ya, bernilai RM300. Anda dapat percuma).

Ini komitmen saya untuk pastikan anda dapat sekurangnya bina bisnes yang menjana RM2,000 sebulan.

Sekarang, saya mahu komitmen anda pula.

Daftar Sekarang

 

Masih Ragu-Ragu? Scroll ke bawah lagi….

20-2047-komen-dalam-24-jam1

21-hari2-order-dulu-pernah-tutup-kedai

22-validate-7-produk-dlm-24-jam

23-1000-komen-terhasil

 

Daftar Sekarang

 

Saya masih boleh teruskan lagi menunjukkan bukti, sila scroll lagi :)

 

24-pisah-terselamat-dari-duit-hangus_blurred1

25-gagal-1st-time-success-2nd-time_blurred

26-roihan-dulu-kusut-kini-lebih-senang

Ridhwan hanif

27-belum-48-jam-dah-huru-hara

28-tempahan-1000-ekor-anak-ayam

Daftar Sekarang

 

Aiii? Masih belum puas. Takpa… saya boleh tunggu sepanjang hari… sila scroll lagi..

 

29-asyik-pegang-handphone

30-tak-sampai-5-minit-3-pm

31-4-jualan-48-jam

32-6-boto-terjual-48-jam

33-sale-RM225-dlm-seminggu

34-3-jualan-walaupun-tak-tahu-apa2

35-ilmu-ini-hebat

ali-emran

36-norlida_berbaloi

ali-emran

37-muhd-nazmi

38-15000-in-2-weeks-jual-shawl

39-ainuddin

40-eva_dellyla

41-salfizam

42-han-tg

43-fakhzan-firdaus

44-behindname

45-netty 

Daftar Sekarang

 











































Bersama Afdlin Shauki




Bersama Dato' Siti Nurhaliza


Bersama "Mekanik Wang" Abang Abu


Membimbing 800 Peserta Dalam Seminar Online Marketing



Bersama Puan Ainon. Chairman PTS Group dan ABS Holdings.


Bercuti Di Berlin, Germany


Bercuti Selama 3 Bulan Di Ireland


Di Venice, Italy


Antara Pelajar Jutawan. Bergambar bersama Ustaz Don dgn t-shirt NasihatNiaga


Bersama Crew Yang Murah Hati


Bersama Jutawan Perkataan, Tuan Aqif Azizan

Klik Sini Untuk Daftar