Video Ini Boleh Buat Anda Jana RM2,000 Sebulan

Ada segelintir yang sangka nak jana RM2,000 sebulan ini susah dicapai.

Tapi puluhan ribu orang yang telah tonton video di bawah ini, akhirnya faham perkara sebenar.

Yang rupa-rupanya, ia tidaklah sesusah yang disangka.

arrow

(jangan lupa tinggalkan komen)

Video kedua akan dihantar ke email anda lusa.

Nantikan email dari saya, Faisal Abdullah.

  • Muhammad Syahmi

    Video yg perlu untuk semua orang yang masih dalam fasa satu seperti saya untuk tengok. Terima kasih!

  • sahrin

    langkah pertama..dh mula nk nampak arah jalan.. ๐Ÿ™‚

  • Azri Zainal Abidin

    Ya saya dah nampak. Ya bermanfaat. Terima kasih Tuan ๐Ÿ˜‰

  • Hafidz

    Video yg bagus utk usahawan baru yg buat part-time spt sy…

  • Syafiq Munab

    Apa yang sifu katakan, rupanya tidak susah yang disangka. Nampak seekor lembu, memang lah besar. Cuba dikerat-kerat beberapa bahagian, nampak sikit sahaja rasanyer. Dan video ni memang betul2 minda terus jadi lapang. Tak sabar ranyer nak tunggu video yang kedua. Mesti lagi BEST..

  • Rozek Suka DiTag

    Simple, tapi power!
    Tak pernah mengecewakan..

  • budak adab

    Video yang menarik
    Teknik yang mudah diaplikasi untuk usahawan baru yang masih kabur untuk
    jana pendapatan .
    Sangat2 bermanfaat,terima kasih tuan??

  • Akmal Faris

    Video ini mampu membuatkan ramai orang yang akan memulakan bisnes online semudah ABC

  • Unclemel

    Alhamdulillah, ilmu yg bermanfaat tak sabar nak jumpa 10oct nanti.

  • Diana

    Video ini sgt bermanfaat. Terima kasih.

  • Razali

    Satu cara yang memudahkan benda yang susah..X sabar nak tonton video yang kedua.

  • Tati Mansur

    Alhamdulillah.. terima kasih atas perkongsian.. tak sabar nak tunggu video ke dua

  • Fareed Shaqueer

    Terbaik Dan Padu Kene Batang Hidung Sendiri =)

  • Zulhilmi Harman

    Terbaik.. sangat memberi inspirasi

  • ImannurAieen

    Awesome… Sgt menginspirasikan.. tak sabar nak tunggu video kedua pula… ???

  • Mohd Sazali

    Sgt bagus dan menarik…..

  • Miez Yantie

    Setuju dengan ayat ‘keliru’..umpama dalam dunia ni x perlu pun kuasai BANYAK benda tahu.. terima kasih..tengah tunggu video ke 2 lak

  • Putra Herman

    Saya faham sgt dengan “keliru” tu…kami yg mentah ni akan konfius dengan pelbagai tawaran yg konon nya boleh menjana duit…terima kasih tuan atas penjelasan…

  • Along Polimas

    Terima kasih dengan perkongsian ini..Sedikit TAPI penuh MAKNA..

  • Dyg Atikah

    Terima kasih sbb kongsikn ilmu yg amat bermanfaat ini tuan.. Tak sabar nk tunggu video yg ke 2..

  • Syida Ithnin

    nak share buleh tuan?

  • Syida Ithnin

    Pada pandangan saya, tuan seorang yang tidak kedekut ilmu. Terimakasih atas nasihat tuan. saya baru nak belajar tapi taktahu nak mula dari mana. rase takut, segan dan malu. tapi saya akan cuba untuk follow ilmu yang tuan berikan. sangat bermanfaat.

  • Mohd Rashidin

    Bersistem untuk jana 2000 sebulan, terbaik tuan

  • maya

    Terima kasih..kerna berkongsi ilmu..dengan video ini..sy dpt sedikit ilmu dlm bisnes on9..secara peringkat..tak sabar nak tggu video ke 2

  • Syairah Rahizan

    Saya suka video nie. mudah faham apa yang di sampaikan oleh tuan. tak sabar nak tengok video kedua. tak pernah terfikir pun sebelum nie ada latihan yang macam nie. terima kasih tuan bagi ilmu yang best nie.

  • Farid Yusof

    alhamdulillah..n tq sgt2 sifu..lps dgr je terus amek mesin kira2, kira berapa produk yg perlu sy jual dlm 1 hari utk dpt 2000 tu..2 produk je dlm sehari sy perlu jual..tq2, ilmu yg simple tp powerrr gilla..

  • Yunie RH

    terbaikk tuan, sgt bermanfaat

  • khairo

    fokus pada yg kecik dulu..nmpk lagi mudah

  • Zuraida Zainol

    Sangat bagus & terbaik.. membuka minda saya yang baru berjinak dengan bisnes online..sedang menunggu info dari video kedua tuan..

  • Noor Hisham

    teknik ringkas & mudah utk dipraktikkan. sgt bermanfaat.

  • noor alifah

    terus dapat set target berapa nak capai,terbaik

  • Sahabudin Muhamad

    hebat…bnyak info penting yang sememang sy pnah jadi keliru

  • Rafidah

    Pilihan sy utk mendengar video ini sambil memandu, menyebabkan saya sanggup berhenti di bahu jalan utk memberikan komen kerana semangat saya terpancing..sy antara ribuan yg terkeliru dgn perasaan ingin berjaya tapi asyik tersesat mencari arah kejayaan tersebut..mohon utk terus di pandu arah.

  • zurina

    sgt2 berguna..terbaik!!

  • nur

    ilmu yg sangat bermanfaat..terima kasih

  • Hafidz

    Membuka minda

  • Ezat Isa

    menarik perhatian, tak sabar nak tunggu. Desperate nie……

  • zaida

    amat bermanafaat.. terima kasih

  • Najib Onn

    Video yg bagus, memecah kebuntuan.

  • Rozita

    Asssalam..terima kasih tuan..memang video ini membuka mata dan minda saya..amat bermanfaat..

  • Alyssa Ismail

    Mengujakan.
    Terima kasih

  • Haliffmukhizad

    Saya perlukan video kedua

  • Jiha

    Trima kasih

  • ainul mardhiah

    saya tunggu video kedua.

  • Aqiey Ejat

    tunggu video kedua

  • nur salamah

    Terima kasih tuan Faisal.video ini sangat memberi manfaat….

  • shahmir

    Menaikkan semangat untuk meniaga online….

  • Azizah

    Tak sabaq nak dengaq video kedua…

  • Muhammad Sukri

    Superb

  • Biz Nureen

    Tk sabar video ke 2

  • Muhammad Syahmi

    sangat bermanfaat dan mampu mengubah minda

  • Wan Fauziah

    Good sharing
    Nak yg video me ke 2

  • Mi Shu Colleztion

    terima kasih,sangat bermanfaat.

  • Norzaidi Mohamad

    Terbaik Tuan faisal,
    Teknik ini dinamakan positifkan minda,
    Terima kasih… sy dahargakan ilmu peniagaan, penantian video ke-2..
    #teruja

  • zairie alias

    Yer sangat bermanfaat…. mempositifkan minda saya…

  • Wan

    Kenapa x dapat buka ya video ni?

  • Zul Athari Azme

    Terima kasih Tuan Faisal… Perkongsian yg sgt berguna

  • Wira Nordin

    menarik. saya mula join sept 2014. dah setahun namun saya x dpt lagi modal 130 yg labur sebelum ini kerana saya x mula. bukan sahaja x mulakan business malah belum mula baca dan dgr kuliah. saya akan resign hujung tahun ini. sekarang baru saya nak belajar. rasa byk tertinggal. hrp belum terlambat, tuan.

  • Hazimin Harun

    terima kasih tuan. penerangan ringkas dan jelas.

  • eyeme sha

    ringkas tp padat

  • Rafida Boing

    Ringkas dan mudah di fahami. Saat bermanfaat..

  • Hisyam Khfif

    Thanks sifu. Mula nampak sedikit jelas

  • Atikah Adnan

    Terima kasih Sifu Faisal. Sangat bermanfaat

  • aslinda

    sangat bermanfaat. saya akan cuba ye

  • Faizal

    Sharing is caring.. interesting information sifu. Ready to implement the simple theory.

  • Nizam Nurul SC

    Alhamdulillah bermanfaat

  • Asyraff

    Saya pernah beli MB2000 tapi tak sempat tengok, laptop rosak. Habis semuanya terpadam. Akses ke tempat ambil video dulu pun tak ada. Selepas setahun, baru teringat rupanya ada passwordnya dalam emel lama.

    Tengah tonton dan dengar semula. Doakan berjaya walaupun lambat bermula.

  • mas

    info yg sgt bagus

  • Jamil Iswan

    Saya tak tahu kepakaran saya, nak buat bisnes apa.

  • KU Muhammad Hilmie

    Alhamdulillah bagus Tuan.

  • KU Muhammad Hilmie

    Anda semua kaya Dan berjaya

  • ery rosli

    memang berguna dan berbaloi mendengar.. terima kasih sifu faisal

  • Wahida

    Terima kasih tuan Faisal untuk perkongsian ilmu yang ringkas tapi padat..

  • eima fatima

    Terima kasih tuan Faisal :-). Simple tapi impak besar. Kepala pun tak serabut nak pikir macam mana nak dapat sales.

  • Nooraini Kamarudin

    Terima kasih tuan faisal.. perkongsian ilmu yang banyak manfaat…

  • Noranieza Sulong

    Terima kasih Tuan Faisal diatas perkongsian..

  • Nurul Izzah

    terima kasih tuan faisal.. motivasi nak buat bisnes.

  • Nurul Izzah

    tak sabar nak dengar video ke2

    • Faisal Abdullah

      Coming soon ๐Ÿ™‚

  • Cerdik Urus

    Terima kasih tuan Faisal.

    • Faisal Abdullah

      sama2

  • Azmin Che Amat

    Penerangan yang terus ke matlamat akhirnya. Sangat bermanfaat.

    • Faisal Abdullah

      Terima kasih atas komen

  • Sahnizam Ramli

    Terima kasih Tuan Faizal. Penerangan ini membolehkan saya lebih jelas untuk memulakan bisnes…

  • Abdul Razak

    Sangat bagus untuk yg baru nak bermula buat duit di internet.. baru clear sikit mcm mana nak bermula

  • Kin Yusoff

    Bestnya. Baru tahu. Tak sabar nak tengok video kedua. Terima kasih tuan.

  • Aida

    syukran tuan faisal..pnerangan yg jelas dan mudah difahami..sya mmg tercari2 org yg boleh bantu saya mnaikkan smangat sya utk memulakan bisnes sndri…

  • Alif Nasir

    power!!!!

  • Ahmad Farhan

    terbaikk

  • sahrin

    terbaik..x sabar tggu video yg ke 2 pulak..

  • Kals Ariffin

    Terbaikkk boh….tak sabar tgu video kedua

  • Zass Imani

    Sangat bermanfaat…xsabar nak tggu video yang kedua…
    Terima kasih tuan faisal sebab berkongsi ilmu yang sangat berguna untuk saya bagi menambahkan lagi peningkatan penjualan saya..

  • Saidatul akma

    Sngt bermanfaat…x sabr tggu video ke 2

  • zul

    sangat bermanafaat dan berguna walaupun baru permulaan..tak sabo nak yang kedua..

  • nas ghazali

    sgt bermanfaat..fikiran dulu mustahil tiba2 rasa xmustahil

  • diera ladies

    Sanagt bermanfaat..terima kasih tuan

  • aisha

    Video yang sangat bermanfaat dan berilmu…terima kaseh tuan..menanti lebih banyak video hebat dari tuan

  • Zahari Zainal

    terbaik formula mudah ni. tak sabar hendak tunggu video yang kedua -RASA TERUJA- =)

  • Ct Miesz

    sangat bermanfaat. terima kasih….

  • Saiful Omar

    terbaik. x sabar utk dengar video kedua

  • lucky strike

    bila video kedua nk keluar

  • Achuzamm

    Nk video ke2…

  • Fauzan Ghazi

    Sangat bermanfaat! Mohon upload lagi! Kalau boleh hari-hari!

    Fauzan Ghazi : 0132183595

  • Rosniza binti Dahalan

    Saya selama ni x pernah terfikirkan langkah2 dan tips yg tn bg tu, memang x sangka ianya nampak lebih mudah .

  • Zaharil Saleh

    terima kasih atas ilmu yg dikongsikan terbaik

  • Mas hamit

    terima kasih…satu ilmu baru dipelajari…harap dapat lagi tips2 yang boleh dijadikan panduan…

  • mustafa

    nyata berbeza, tapi masih banyak tersemnyi, rahsia, akhir lebih kurang sama dengan yang lain.

  • Noorhuda

    Terima kasih atas perkongsian bermanfaat.sy nantikan video kedua…..

  • Ibrahim Deris

    Satu info yg sangat bagus… tak sabar tunggu video kedua.

    • Faisal Abdullah

      InsyaAllah tak lama lagi akan dikeluarkan

  • Noranieza Sulong

    Terima kasih Tuan Sifu video ini sgt membantu..

  • Mohd Alif Mohd Dom

    Terbaik!!! TQ Sifu..

  • Ly Dia

    memang logik dan betul TUAN info ni..terima kasih ๐Ÿ™‚

    • Faisal Abdullah

      Sama2

  • sham shamsul

    TERIMA KASIH ๐Ÿ™‚

    • Faisal Abdullah

      Sama2 ๐Ÿ˜€

  • Adzrif Sidek

    Video yang memperbaiki mindset saya ๐Ÿ™‚

    Terima kasih tuan @nasihatniaga:disqus!

  • Mohamad alwi

    Sangat2 bermanfaat..
    Tiba2 rasa seng ja nk buat duit RM 2000 sebulan.
    Xsabar nk tgk video kedua..

    • Faisal Abdullah

      Alhamdulillah

  • boss

    terima kasih tuan dengan perkongsian ilmu.

  • ina

    Video ni sangat bernilai dan serba sedikit ianya membuka ruang dan minda saya untuk langkah seterusnya. Terima kasih Tuan Faisal sekurangnya sekarang saya mengerti dengan matlamat yang saya inginkan dalam mengubah khidupan saya masa datang.

    • Faisal Abdullah

      Alhamdulillah jika sudah bertambah jelas

  • abduh

    video terbaik faisal

    • Faisal Abdullah

      ๐Ÿ™‚

  • Huda

    Terbaik tuan.mudah difahami…sy nantikan video kedua …terima kasih tuan faisal

    • Faisal Abdullah

      sama2

  • HASLIN KADIS

    Waiting utk vdeo kedua… jadi bersemangat n tertanya2 slps tnton vdeo part 1 ni.. tq tuan… smoga murah rezekit tuan..

    • Faisal Abdullah

      Alhamdulillah. Terima kasih atas doa. Sy doakan lebih utk anda

  • Mellyachot

    Terima kasih tuan…sedikit sebanyak dapat membantu saya menyelesaikan masalah saya..tak sabar nak tunggu video yg baru..

  • Jamil Ishak

    sangat bermanfaat tuan. terima kasih atas rangsangan, dorongan dan semangat yang tuan berikan..

  • Fazlina Fadzilah

    great info & sharing. xsabar nk tgk 2nd video..

  • Muhammad Nazri

    Terbaik dan sangat bagus. Tak sabar nak tengok video kedua.

  • Syed Fazli

    Terima kasih byk2 Tuan Faisal. Video pertama ni sgt bermanfaat dan sy mmg tertunggu2 video kedua dari tuan.

  • Mohd Nizam Hashim

    Alhamdulillah syukur…ilmu yg sgt bermnfaat.

  • De Sofya

    i want more ๐Ÿ˜€

  • Azza Azmi

    Tq sifu…prkongsian yg terbaik!!! mmg the best utk newbie yg bru berjinak dgn perniagaan..
    Sy masih lg lagi mencari peluang utk tingkatkan jualan sy setiap bulan…

  • Rabiatul Aisyah

    faham dan dapat rasa konfiden… i want more

  • jLeLa’s Bonita Richgold

    Perkongsian yg sgt baik utk mencari titik permulaan..t.kasih tuan.

  • NurSyuhada Abd Muri

    Thanks atas info yg berguna.. x sabar nk tgk sambungan video..

  • Emy Sakura

    Assalamualaikum. Sangat jelas. tak sabar nak tunggu video ke-2. Semoga perkongsian ini akan memberi rezeki berganda pada tuan, terima kasih

  • Firdaus Foad

    Terima kasih kerana berkongsi. Amat bermanfaat

  • Asyraf Azman

    terima kasih. sangat bermanfaat.

  • farid

    Sy berasa sangat tertarik.hope dpt beri pencerahan demi pencerahan bg yg masih sesat dihutan.ape langkah2nye

  • Buan Kamikaze

    Berminat,, sebab sekarang menganggur jew,, mohon pencerahan

    • Faisal Abdullah

      jangan menganggur lama2. cepat2 buat sales dan buat jualan sementara cari kerja.
      lagi bagus kalau terus berniaga

  • lynda amani

    Tima ksh dan semangat dtg kembali.startegi yg amat ringkas dn tepat.juga mudah unt menjana income. Dgn baik.baik sy nantikan dgn penuh semamgat unt slot kedua dr admin.amin

    • Faisal Abdullah

      alhamdulillah. t kasih

  • anys sya fini

    bermanfaat n membuka mata…tq:)

    • Faisal Abdullah

      sama2

  • Siti Hawa

    Terima kasih. Bermanfaat

  • Siti Zuraidah Minhat

    Terima kasih ,info pembuka idea untuk bertindak

  • Fariq Rehan

    Terima kasih..good info

    • Faisal Abdullah

      Sama2..

    • Faisal Abdullah

      sama2

  • Hidayah Munirah

    tiba tiba rasa bersemangat nak hadapi hari esok. ????

    • Faisal Abdullah

      Alhamdulillah ๐Ÿ˜€

  • Amin4

    terima kasih tuan. berkobar2 plak rase. tak sabar nak tengok next video